Zovem se Nebojša Ratković i po profesiji sam master ekonomista. Praktičar sam transakcione analize, što znači da u svom radu sa ljudima koristim koncepte zasnovane na transakcionoj analizi, psihoterapeutskom pravcu koji je usmeren ka ličnom razvoju i promeni. Imam bogato iskustvo u radu sa ljudima, u držanju edukacija i radionica.

Smatram da mnogi periodi u životu sa sobom nose različite izazove sa kojima moramo da se suočavamo i da zbog toga svi imamo razloga da radimo na sebi. Bilo da se osećamo depresivno, anksiozno ili da smo samo nezadovoljni nekim aspektima našeg života, proces rada na sebi nam omogućava da steknemo samopouzdanje, da se osećamo ispunjeno i da steknemo znanje o sebi, drugima i svetu koje nam je potrebno da živimo zdravim i ispunjenim životom. Ovaj proces može da započne svako, bez obzira na životnu dob, obrazovanje, pol ili profesiju.

Siguran da svi možemo da budemo najbolja verzija sebe ukoliko to želimo. Ja želim da Vas ohrabrim i podstaknem u rešavanju problema, a time što čitate ovo, već ste učinili prvi korak i ja Vam čestitam na hrabrosti!